Zorggroep Drenthe Extramuraal Huishoudelijke Ondersteuning

Zorggroep Drenthe is voor de extramurale huishoudelijke ondersteuning op zoek naar:

Vakantie- en bijbaan medewerkers

Wil jij als vakantie- en/of bijbaan medewerker jouw steentje bijdragen aan het welzijn en geluk van onze cliënten? Heb je een paar uur in de week over en/of ben je beschikbaar tijdens schoolvakanties? Wil je werkervaring opdoen, je CV een boost geven en een mooi salaris verdienen? Lees dan snel verder!

Jouw functie
Je vindt het leuk om bij verschillende mensen over de vloer te komen. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt affiniteit met de doelgroep ouderen. Als medewerker huishouding in de wijk zorg jij ervoor dat het huis van onze cliënten schoon en leefbaar is.

Jouw werkplek
Vanuit huis stap je op de fiets, brommer of scooter om naar je eerste cliënt te gaan. Bij de planning, houden we rekening met jouw woonplaats. Hierdoor werk je altijd dichtbij. Je bepaalt zelf op welke dagen en tijdstippen je werkt.

Spreekt dit jou aan en herken jij je daarnaast in onze kernwaarden: uniek, verbindend en respectvol? Dan komen we graag in contact met jou!

Ons aanbod

  • Minimaal € 13,52 bruto per uur volgens cao VVT;
  • Bovenop je salaris ontvang je ook 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Reiskostenvergoeding (ook als je op de fiets gaat);
  • Opbouw van vakantiedagen;
  • Jij bepaalt wanneer je werkt;
  • Werk waarvoor je waardering krijgt;
  • Benefits at Work: medewerkers van Zorggroep Drenthe kunnen gebruik maken van mooie kortingen op diverse producten, tickets en abonnementen;
  • Afwisselend en betekenisvol werk bij jou in de buurt.


Wil jij ook een goed salaris en werken wanneer het jou uitkomt?
Reageer dan snel! Dit kan door je aan te melden via onze website of stuur een mail naar: werkenbij@zorggroepdrenthe.nl. Voor vragen en meer informatie kun je ons uiteraard ook bellen op telnr. 0592 – 33 12 32. Je kunt jouw vragen stellen aan Nanine Schmid en Fleur van Giersbergen (hoofden EHO) of Brenda Mekkes (recruiter).

Het kunnen overleggen van Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om bij ons in dienst te mogen treden, de kosten hiervan worden door Zorggroep Drenthe vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Oproepkracht

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Functiegroep:

Bijbaan/Vakantiebaan

Plaats:

Diverse

Sluitingsdatum:

30-09-2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

Diverse gemeenten

Kantooradres:

Industrieweg 15 9402 NP Assen

Locatie: