Zorggroep Drenthe Noorderkroon

Zorggroep Drenthe is voor locatie De Noorderkroon in Roden op zoek naar een:

Verzorgende IG (16 - 24 uur)

Ben jij een toegewijd en gediplomeerd verzorgende IG? Heb jij een passie voor de ouderenzorg en voel jij je thuis in een kleinschalige locatie? Kom ons team versterken bij de Noorderkroon in Roden!

Locatie De Noorderkroon
De Noorderkroon is een kleinschalige locatie, met ongeveer 60 appartementen, gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van het gezellige Roden. Deze locatie biedt verzorgingshuiszorg en tijdelijk verblijf. Er heerst een gemoedelijke sfeer en er zijn diverse voorzieningen voor zowel cliënten als omwonenden.

Jouw functie
Als gediplomeerd verzorgende IG heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je verzorgt en begeleidt cliënten volgens het zorg(leef)plan waarbij je zoveel mogelijk de zelfredzaamheid stimuleert. Je bent een belangrijke schakel tussen de cliënt, de zorgomgeving en jouw directe collega’s. Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht zijn hierbij erg belangrijk.

Heb jij de ambitie om door te groeien? Wij stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling en verzorgen diverse scholingen en trainingen die bijdragen aan jouw deskundigheid.

Spreekt dit jou aan en herken jij je daarnaast in onze kernwaarden: uniek, verbindend en respectvol? Dan verwelkomen de collega’s van De Noorderkroon jou van harte in hun team!

Ons aanbod

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden;
  • Een dienstverband dat bestaat uit dag-, avond- en nachtdiensten voor minimaal 16 tot maximaal 24 uur per week, we gaan graag met jou in gesprek over het aantal uren dat het beste bij jou past;
  • Een salaris conform functiegroep 35 van de cao VVT (maximaal € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur per week);
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Collectiviteitskortingen op verschillende verzekeringen (o.a. zorg- en autoverzekering);
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je fiscaal aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden (te denken aan salaris, vakantiegeld/-dagen en eindejaarsuitkering) kunt ruilen tegen diverse middelen, waaronder een fiets of een ICT-product;
  • Toegang tot samen vitaler, een dashboard met diverse tips en mogelijkheden op het gebied van duurzame inzetbaarheid;
  • Benefits at Work: medewerkers van Zorggroep Drenthe kunnen gebruik maken van mooie kortingen op diverse producten, tickets en abonnementen;
  • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten zoals een pubquiz, moorddiner en expeditie Robinson organiseert.


Meer weten?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan snel! Wil je graag eerst wat meer informatie? Bel dan met Jakob van der Wal (locatiehoofd) op telnr.: 06-83245233 of met onze recruiter Brenda Mekkes via: 06-83276246.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om bij ons in dienst te mogen treden, daarnaast is een referentiecheck ook onderdeel van de aanstellingsprocedure. Wanneer je solliciteert geef je daarmee toestemming voor deze referentiecheck.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Regio:

  • Drenthe

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Functiegroep:

Verzorgende IG

Plaats:

Roden

Sluitingsdatum:

30-04-2024

Startdatum:

zo spoedig mogelijk

Locatie:

Roden

Contactpersonen:

Kantooradres:

Noorderkroon 100 9301 JV Roden

Locatie: