Zorggroep Drenthe Vijverhof

Locatie De Vijverhof in Assen is op zoek naar:

Helpenden (Plus) (0-30 uur per week)

Ligt jouw hart bij de ouderenzorg? Ben je gediplomeerd helpende (plus) en wil jij je, samen met je collega’s, ervoor inzetten om elke dag zo mooi mogelijk te maken? Locatie De Vijverhof in Assen is op zoek naar nieuwe collega’s!

Locatie De Vijverhof
Locatie De Vijverhof is gelegen in Assen Oost aan de rand van natuurgebied Schieven en op loopafstand van winkelcentrum Vredeveld. De Vijverhof beschikt over 99 appartementen en 8 aanleunwoningen en biedt psychogeriatrische en somatische verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg en tijdelijk verblijf. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen (restaurant, winkeltje, kapsalon) voor zowel cliënten als omwonenden.

Jouw functie
Als gediplomeerd helpende (plus) heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je  verzorgt en begeleidt cliënten met een psychogeriatrische of somatische aandoening volgens het zorg(leef)plan. Hierbij stimuleer je zoveel mogelijk de zelfredzaamheid. Je bent een belangrijke schakel tussen de cliënt, de zorgomgeving en jouw directe collega’s en biedt ondersteuning aan het onderdeel welzijn binnen de locatie.


Ben je gediplomeerd helpende plus dan gaan wij ervan uit dat je ervaring hebt met de verschillende tiltechnieken en goed kunt werken met een tillift. Daarnaast weet je hoe te handelen bij slikproblematiek, zorg je (onder bepaalde voorwaarden) voor het aanreiken van medicatie en voer je bepaalde verpleegtechnische handelingen uit.

We zijn op zoek naar collega’s die geduldig zijn, zich goed kunnen inleven in de situatie van onze cliënten en een positieve instelling hebben.

Heb jij de ambitie om door te groeien? Wij stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling en verzorgen diverse scholingen en trainingen die bijdragen aan jouw deskundigheid.

Spreekt dit jou aan en herken jij je daarnaast in onze kernwaarden: uniek, verbindend en respectvol? Dan verwelkomen de collega’s van De Vijverhof jou van harte in hun teams!

Ons aanbod

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden;
  • Een dienstverband voor maximaal 30 uur per week dat bestaat uit wisselende diensten, een dienstverband op oproepbasis is ook mogelijk;
  • Een salaris conform functiegroep 25 (helpende) of 30 (helpende plus) van de cao VVT afhankelijk van opleiding en ervaring, (maximaal € 3.013,60 bruto per maand op basis van 36 uur per week);
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Collectiviteitskortingen op verschillende verzekeringen (o.a. zorg- en autoverzekering);
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je fiscaal aantrekkelijk  arbeidsvoorwaarden (te denken aan salaris, vakantiegeld/-dagen en eindejaarsuitkering) kunt ruilen tegen diverse middelen, waaronder een fiets of een ICT-product;
  • Toegang tot samen vitaler, een dashboard met diverse tips en mogelijkheden op het gebied van duurzame inzetbaarheid;
  • Benefits at Work: medewerkers van Zorggroep Drenthe kunnen gebruik maken van mooie kortingen op diverse producten, tickets en abonnementen;
  • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten zoals een pubquiz, moorddiner en expeditie Robinson organiseert. 

Meer weten?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan snel! Wil je graag eerst wat meer informatie? Bel dan met Lisa Vergoes Houwens (locatiehoofd), op telefoonnummer: 06-30081997 of neem contact op met Brenda Mekkes (recruiter) via: 06-83276246.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om bij ons in dienst te mogen treden, daarnaast is een referentiecheck ook onderdeel van de aanstellingsprocedure. Wanneer je solliciteert geef je daarmee toestemming voor deze referentiecheck.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Functiegroep:

Helpende

Plaats:

Assen

Sluitingsdatum:

05-05-2024

Startdatum:

zo spoedig mogelijk

Locatie:

Assen

Contactpersonen:

Kantooradres:

Vredeveldseweg 75 9404 CC Assen

Locatie: